PNL n-are de ales! DECIZIE pe majorarea PENSIILOR. Chirieac: Moment PUTERNIC!

PSD cu ALDE și PRO România ar trebui să depună până în data de 15 august o moțiune de cenzură, în condițiile în care urmează să fie făcut și anunțul exact despre majorarea pensiilor și cu cât ar urma să fie majorate acestea.

Bogdan Chirieac, analist politic, invitat în emisiunea Violetei Romanescu la România TV, a fost întrebat dacă în luna august ar trebui să avem sau nu o moțiune de cenzură.

”Într-o sesiune extraordinară și plecând de la ipoteza că alegerile locale se vor desfășura așa cum a hotărât actualul Guvern, pe 27 septembrie, eu cred că PSD va depune o moțiune de cenzură în cazul în care Guvernul Orban nu va majora pensiile cu 40%. E un moment puternic, mai ales că atunci când PSD-ul s-a aflat la guvernare, în ultimii trei ani de zile, pensiile au crescut conform programului. Când PSD a fost îndepărtat de la guvernare, în octombrie anul trecut, știți foarte bine că s-a dat lege, e trecut în bugetul de stat, care a fost adoptat prin angajarea răspunderii, a fost trecut 40% majorarea punctului de pensii. Că acum a fost pandemia, că avem cea mai mare prăbușire economică din istoria umanității, da, sunt argumente, dar vă asigur că, pentru cinci milioane de pensionari din țara noastră, lucrul acesta rămâne de neacceptat. Cu atât mai mult cu cât s-a trecut o lege prin Cameră, sau e pe cale să treacă, prin care pensiile speciale cresc odată cu majorarea salariilor. Se pregătește majorarea pensiilor speciale, dar pentru pensiile normale nu sunt bani. Va fi foarte greu de înghițit de publicul larg amânarea majorării pensiilor. Eu cred că totuși PNL-ul va majora pensiile cu 40%. Nu există alternativă pentru PNL, altfel o ia pe calea PDL-ului”, a declarat Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel