Urmărește emisiunea live


PND și-a ales președintele la primul congres al formațiunii

Deputatul Daniel Fenechiu a fost votat sâmbătă preşedintele Partidului Naţional Democrat, la primul congres al formaţiunii, desfăşurat la Palatul Parlamentului. Congresul a reunit 1.000 de delegaţi şi a adoptat o rezoluţie intitulată 'O Românie pentru români', potrivit unui comunicat al formațiunii, transmite Agerpres.

'Vom cere Consiliului Suprem de Apărare a Ţării nu doar să includă, ci să impună în capul listei pericolelor la adresa siguranţei naţionale sărăcia, ca mijloc de exterminare a poporului român', se arată în rezoluţia votată de membrii PND. Fenechiu s-a declarat onorat şi privilegiat să fi fost ales în fruntea acestui partid. 'PND şi-a propus să fie nu doar un alt partid politic sau un altfel de partid politic, ci partidul politic care să fie în serviciul românilor, care să construiască o Românie pentru români. Primul nostru congres demonstrează că suntem pe drumul cel bun', a spus acesta.

Totodată, la Congresul de sâmbătă, în funcţia de prim-vicepreşedinte al PND a fost aleasă deputata Gabriela Anghel şi ca secretar general al partidului - deputatul Mihai Deaconu.

Congresul PND a mai ales cei opt vicepreşedinţi regionali, preşedintele şi membrii Comisiei pentru Statut, Arbitraj şi Litigii, dar şi preşedintele Comisiei de Etică şi Integritate, Comisiei de Control Financiar şi al Comisiei de Evaluare profesională.

În prezent, PND reuneşte aproximativ 50.000 de membri în toate judeţele ţării, iar majoritatea nu au mai fost implicaţi anterior în politică, potrivit reprezentanţilor formaţiunii. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel