PMP, pregătit să redevină PDL. Băsescu a aruncat BOMBA. ANUNȚ în direct: "Urmașii lui Petre Roman!"

Traian Băsescu a vorbit despre transformarea PMP-ului în PDL. 

Răzvan Zamfir a opinat, în direct, că s-a forțat o candidatură a PMP pentru a-l sabota pe Nicușor Dan la alegerile locale. În acest context, Traian Băsescu a răspuns că:

"Este o variantă pe care eu nu o exclud, cum nu exclud nici varianta ca PNL-ul să se bucure de un eventual eșec al PMP-ului, adică să nu treacă pragul, în speranța absorbirii PMP-ului. Numai că noi lucrăm acum și chiar vom avea negocieri cu PNL-ul, să ne permită să reluăm numele tradițional al PDL-ului care este un partid care a dat două funcții de președinte al României și trei mandate de primar general. Deci este un partid care, din păcate, și-a răsturnat propria istorie în mod mult prea ușor în tradiția Brătienilor", a declarat Traian Băsescu, în direct la B1 TV. 

Se pregătește PMP să redevină PDL?

Întrebat dacă este obligatoriu ca PNL-ul să dea acceptul, fostul președinte a continuat: 

"Se pregătește să aibă o negociere cu PNL-ul, să fie de acord să preluăm numele de PDL, care s-a topit în PNL cu ocazia fuziunii. Noi nu știm ce condiții de radiere a PDL-ului s-au pus și pentru a nu deschide procese inutile de schimbare a numelui, trebuie să ne înțelegem cu ei pentru a fi de acord să preluăm numele de PDL, pentru un motiv simplu: toți membri PMP-ului sunt pedeliști. Pedeliști care nu au vrut să devină urmașii lui Brătianu. Au zis: Nu vrem să fim urmașii Brătienilor, vrem să fim cinstiți, urmașii lui Petre Roman!", a completat fostul președinte. 

Când ar urma să aibă loc schimbarea

"Oricine vrea să revină în PDL va fi binevenit, dacă reușim această schimbare de nume după alegeri. După alegerile locale!", a mai spus el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel