Plecat de la o glumă, săpunul cu aromă de coriandru e realitate. Stoc epuizat în câteva ore

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

O companie americană a creat un săpun cu aromă de coriandru. Totul a pornit de la glumă făcută în august, care a atras comentarii negative, dar şi o grămadă de oameni care spuneau că îşi doresc ca el să devină realitate. 

Compania Chipotle a lansat un săpun cu aromă de coriandru, pe care l-a scos la vânzare la preţul de doar 8 dolari. Acesta este făcut din uleiuri organice dar şi din ulei esenţial de coriandru. La doar o zi după lansare, stocurile au fost epuizate, anunţă compania conform CNN

În august, compania a postat pe reţelele sociale o glumă, sau ceea ce se credea a fi glumă, despre un săpun făcut din coriandru. Au fost multe comentarii negative, dar şi mai mulţi oameni au arătat că îşi doresc un astfel de săpun. "Ne dorim să transformăm momentele digitale în experienţe în viaţa reală", a transmis Chris Brandt, şeful departamentului de marketing al companiei. 

"Dacă nu îţi place coriandrul, ar trebui să ţii asta pentru tine", a scris companie pe Twitter în iulie. Şi în 2019 Chipotle a scris: "Un moment de reculegere pentru cei care cred că coriandrul are gust de săpun". 

Conform unui studiu sociologic, între 4 şi 14 % din populaţia americană cred despre coriandru că are gust de săpun. 

Ce sunt niacinamidele. Beneficii miraculoase pentru ten

Multe companii vând seruri pentru ten. Printre seruri, recomandat este și cel care conține niacinamide. Singura contraindicație este să nu fie folosit în combinație cu serumul cu Vitamina C, putând să apară o intoleranță. 

Niacinamidele reprezintă o formă a vitaminei B3, una dintre cele opt vitamine B esențiale pentru sănătatea pielii. Are rolul de a reduce imperfecțiunile pielii, dar reglează și excesul de sebum pentru un ten revitalizat, hidratat. 

În plus, niacinamidele reprezintă și o barieră de protecție. Concret, îmbunătățesc funcția barierei hidrolipidice a pielii, prevenind pierderea apei de la nivelul ei și protejând-o de factorii nocivi externi. În această perioadă-  în care caracteristică sunt uscarea pielii și deshidratarea la nivelul tenului, factor ce favorizează și apariția liniilor fine și chiar a ridurilor- niacinamidele sunt ideale pentru toate tipurile de ten. 

Serumul care conține niacinamide poate fi folosit împreună cu o cremă hidratantă, care să fie aplicată ulterior. Se aplică pe tenul uscat, o dată pe zi, dimineața sau seara. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel