EXCLUSIV  Planul SECRET al tehnocraților pentru TAROM. JOCUL GEOPOLITIC ce a ÎNTORS SOARTA

Potrivit unor informații obținute în exclusivitate de DCNews, guvernul tehnocrat avea în plan achiziționarea a două aeronave la mâna a doua pentru TAROM, iar visul avioanelor noi ar fi fost în acest moment unul foarte îndepărtat cel puțin pentru următorul deceniu. 

Potrivit informațiilor DCNews, guvernul tehnocrat intenționa să achiziționeze două avioane vechi, second-hand, de la firma chineză BOC Aviation. Banii ar fi urmat să vină de la stat, prin acordarea unui ajutor de la buget, care însă, conform legilor europene nu poate fi acordat decât o dată la zece ani. Comanda ar fi trebuit să fie plasată în 2016. 

Revolta din Turcia ajută TAROM

TAROM a avut norocul să reușească în cele din urmă să achiziționeze două avioane complet noi printr-o serie de împrejurări fericite pentru interesul său. Revolta din Turcia a creat mari probleme pentru o firmă aeriană care a realizat comanda pentru două avioane Boeing 737-800 NG, directorul respectivei companii fiind în tabăra pro Gulen. Odată pornită prigoana împotriva adepților clericului turc de către Erdogan au început și problemele financiare pentru compania aeriană care a renunțat la achiziționarea celor două avioane. Astfel, firma turcă nu a mai fructificat cumpărarea lor, iar TAROM a avut șansa să preia în leasing operațional două aparate de zbor noi. 

În cazul în care TAROM nu ar fi beneficiat de aceste împrejurări, achiziționarea celor două aeronave ar fi fost cu mult îngreunată și ar mai fi durat probabil câțiva ani. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel