Plângere penală, Dăncilă. Rovana Plumb: Să ne ferească Dumnezeu!

fonduri europene
fonduri europene

Romvana Plum s-a declarat siderată de ”cât de jos” a coborât PNL după ce formațiunea din opoziție  a depus o plângere împotriva premierului Viorica Dăncilă.

Totodată, ea a amintit și de demisia premierului Victor Ponta după tragedia de la Colectiv și declarația președintelui Klaus Iohannis care a spus că a fost nevoie să moară oameni pentru ca Ponta să demisioneze. Ea a continuat și a precizat ”să ne ferească Dumnezeu” de o nouă catastrofă.

„Niciodată PNL nu a făcut un astfel de gest josnic. Acum câteva zile am auzit un membru marcant al PNL care a zis ca nu va face niciodată așa ceva. Azi s-a concretizat minciuna și abordarea pe care o are PNL în ceea ce privește România”, a mai adăugat Romvana Plumb.

Amintim că Viorica Dăncilă s-a ales cu o plângere penală depuspă de liderul PNL, Ludovic Orban.

Ludovic Orban a depus o plângere penală la Parchetul General pe numele Vioricăi Dăncilă, în contextul deciziei mutării ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim din perspectiva încălcării Constituţiei.

Sesizarea mai vizează refuzul de a furniza informaţii preşedintelui României, urmată de uzurparea de calităţi oficiale, tot în contextul memorandumului adoptat de Guvern.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel