Plăcintă, despre PDL: Înainte să discutăm despre o decizie, ne categorisim

sorina_placinta
sorina_placinta

Decizia de plecare din PDL și înscrierea în PNL era luată încă de la votul moțiunii împotriva Guvernului Ungureanu, a declarat senatorul Sorina Plăcintă, joi, la Curtea de Apel Bucureşti, înainte de începerea procesului fiului său, Andrei Plăcintă, condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare. Cât despre cei care o numesc ”traseistă”, senatoarea a mărturisit că, întodeauna, ”categorisirea” a primat în fața unor consultări.

”Am hotărât plecarea din PDL, venind să votez pentru moțiune”, a recunoscut Sorina Plăcintă, scrie EvZ. Senatorul a recunoscut că nu a fost o decizie luată în pripă, ea explicând că s-a sfătuit cu familia şi după ce s-a gândit foarte mult timp. ”Aşa cum spunea colegul nostru Frunzăverde, nu noi am ieşit din partid, partidul a ieşit din noi”, a ţinut să precizeze senatoarea.

Arătând că, din 1997, de când a devenit membru al PD, a ajutat foarte mult partidul și, mai mult, a purtat o bătălie grea pentru județ, Sorina Plăcintă a explicat că reacțiile foștilor colegi de partid, care au făcut-o ”traseistă” ar fi un comportament normal pentru cei din PDL. “Asta a fost problema PDL, nu ne ascultăm. Înainte să discutăm despre o decizie, ne categorisim”, a ţinut să precizeze Sorina Plăcintă.

Instanța a amânat procesul fiului senatoarei, Andrei Plăcintă, pentru data de 5 iulie 2012, fiind admisă o cerere depusă de către acesta pentru pregătirea apărării şi pentru aş anagaja un avocat. Andrei Plăcintă a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti la trei ani de închisoare cu suspendare, pentru tentativă de omor, tâlhărie şi ultraj contra bunelor moravuri, pentru ceea ce s-a întâmplat în 6 decembrie 2010.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel