EXCLUSIV  Pîrvulescu, PRIMA REACȚIE la decizia lui Dăncilă. Cu Iohannis afirmă că va fi DIALOG: ”Cuvântul dezbatere îmi displace total”

Politologul Cristian Pîrvulescu a vorbit în exclusivitate pentru DC News, despre decizia luată de Viorica Dăncilă de a-și organiza propria dezbatere, înainte de dezbaterea lui Klaus Iohannis. 

"Orice dezbatere este binevenită, dar este clar că doamna Dăncilă încearcă să se contrapună dezbaterii inițiate de mai multă vreme. Dezbatere... este un dialog, nu este o dezbatere. Cuvântul dezbatere îmi displace total pentru că trimite la batere, a amplifica bătaie. Nu cred că are nevoie cineva de dezbatere, ci are nevoie de idei. Deci e un dialog al președintelui cu jurnaliști și probabil un dialog al doamnei, care este puțin cam improvizat, cu alți jurnaliști. Este o încercare de a contracara eventuala audiență a președintelui, dar dacă ar fi fost succesiv, nu ar fi fost nicio problemă. De altfel, cred că a primit invitație pentru o dezbatere în exact același cadru, din câte știu eu", a declarat politologul Cristian Pîrvulescu.

Amintim că politologul participă la evenimentul organizat de Klaus Iohannis, de la ora 19:00. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24