Pintea, declarații despre Firea. ”Nu suntem în faza în care să politizăm”

Sorina Pintea
Sorina Pintea

Sorina Pintea, ministrul Sănătății, a făcut, luni, 4 februarie, declarații de ultimă oră, fiind vizată și Gabriela Firea.

„Înainte ca acest comunicat să ajungă în spațiul public, am luat legătura telefonic cu Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, pe care am informat-o despre măsurile pe care Ministerul Sănătății le va dispune, dar aș dori să precizez: NU Ministerul Sănătății ar fi trebuit să dispună aceste măsuri, ci Direcția de Sănătate Publică, care nu putea să facă acest lucru în baza unei convenții unde se specifica că, dacă se dorește a se emite un comunicat, nu se poate face decât cu un acord prealabil al furnizorului de apă”, a spus Sorina Pintea.

„Nu cred că suntem în faza în care să politizăm sănătatea populației, așa cum nu am politizat nici infectarea bebelușilor de la Maternitatea Giulești. Să ne facem că nu observăm că într-o maternitate și scutecele bebelușilor sunt infectate. Nu aș dori să intru într-o polemică”, a mai spus Sorina Pintea.

„Aş insista spre a nu politiza această acţiune. Mă surprinde cât de uşor scot unii la mezat, sănătatea românilor. Şi nu spun lucruri mari. Ştiu foarte bine la ce mă refer”, a afirmat Pintea.

VEZI ȘI: Ingrid Mocanu - Alexandru Nazare, replici la Antena 3. "Să vă abțineți să mai faceți astfel de afirmații"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel