Pietre aduse în zona mitingului PSD. Jandarmeria, precizări după anunțul lui Dragnea

Au fost momente tensionate astăzi la mitingul PSD din Galați. Chiar liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a anunțat de pe scenă că protestatarii care îi urmăresc peste tot au fost prinși cu o seară în urmă la Galați făcând "pregătiri" pentru contramanifestația la mitingul PSD, cu pietre și bolovani. Jandarmeria Galați a confirmat cele spuse de Liviu Dragnea. 

"Vă putem preciza că în zona desfășurării mitingului, premergător începerii acestuia au fost descoperite niște pietre care au fost îndepărtate la controlul tehnic făcut de catre forțele de ordine. Nu știm dacă au fost puse în mod intenționat sau nu, dar este de datoria noastră să avem în atenție orice situație care ar putea periclita buna desfășurare a adunării publice," a spus Mircea Cătălin Bădin, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Galați. 

Liviu Dragnea: Vor să conducă România cu bâta 

Liviu Dragnea a anunțat descoperirea jandarmilor chiar de pe scena din Galați. 

"Oriunde mergem noi în ţară este un grup de bătăuşi care umblă după noi. Aseara, aici la Galaţi, au găsit la ei bolovani, pietre şi bâte. Iohannis şi gaşca lui vor să conducă România cu bâta, oameni buni. Putem să-i lăsăm să-şi bată joc de această ţară? Nu avem noi puterea, forţa şi curajul să păstrăm guvernarea? să câştigăm alegerile prezidenţiale, locale, parlamentare? avem obligaţia să nu lăsăm această ţară pe mâna acestor vânzători", a spus Liviu Dragnea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel