Pieleanu: Scandalul de la BAC, boicot al regimului Funeriu? Ce spune Pricopie

[] []

02 iul 2013 / 11:09

Salveaza PDF Print Comentarii
Daniel Funeriu
Daniel Funeriu

Sociologul Marius Pieleanu a lansat o teorie a conspirației, conform căreia tot scandalul produs la proba de Limba și Literatura Română de la Bacalaureat ar fi fost produs de oamenii fostului ministru al Educației, Daniel Funeriu, care au rămas în sistem.

[caption id="attachment_336780" align="alignleft" width="285"] foto: cotidianul.ro[/caption]

Sociologul i-a prezentat ipoteza sa actualului ministru al Educației, Remus Pricopie.

"Există deja voci în spațiul public, sigur că probabil dumneavoastră nu o să îmi dați dreptate, care afirmă că, de exemplu, povestea cu bâjbâiala de la Limba și Literatura Română cu subiectele e un fel de boicot din interiorul sistemului pe care îl coordonați. Un boicot realizat de oameni din vechiul regim, Funeriu. Pe mine lăsați-mă să cred în zvonurile astea", a spus Marius Pieleanu, luni seara, în emisiunea "Tonomatul lu' Ciutacu". El i-a cerut ministrului Educației opinia în legătură cu această ipoteză.

Pricopie neagă această ipoteză

"Mă bucur că ați anticipat că nu voi fi de acord cu afirmația dumneavoastră. (...) Am preluat mandatul în decembrie, și nu cred că ar fi fost firesc ca în decembrie să schimb directori. Ba chiar mi se pare nepotrivit să faci acest lucru. Trebuie să asiguri o stabilitate în Educație. Și stabilitatea o faci numai atunci când păstrezi persoanele pe funcțiile de conducere, dacă persoanele respective demonstrează că sunt capabile să ducă aceste funcții", a răspuns Marius Pricopie.

VOTEAZA ARTICOLUL
Facebook, un nou record

Rodica Mitu / 27 iun, 22:12

TOP STIRI CELE MAI...comunicate de presaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Designed by PROGRAPHICS

Studiul de Audienta si Trafic Internet
Vezi versiunea de mobil a siteului

nxt.d3a3.n3