Pieleanu- Prezidențiale 2019. Teme, procente, strategii

Marius Pieleanu
Marius Pieleanu

Pieleanu, unul dintre cei mai cunoscuți sociologi, a dezvăluit care vor principalele aspecte care vor marca lupta pentru prezidențiale din 2019.

Pieleanu consideră că există deja planuri cu privire la modul în care va fi organizată campania electorală de la sfârșitul anului 2019. Sociologul susține că punctele fierbinți, care vor reprezenta totdată și fundamentul strategiilor, sunt lupta anticorupție și realizările Partidului Social Democrat.  "Adevărata bătălie electorală va fi cea din iarna anului viitor. Iohannis va merge cu Macron, iar PSD-ul va merge în primul rând cu un lobby evreiesc care este extrem de puternic. Atunci vor conta foarte mult temele interne. Lupta cu corupția fi o temă mult disputată mult în campania electorală, iar alta va fi performanța guvernală pentru care PSD va da socoteală și va avea o mare problemă dacă nu va arăta la tablă ce a făcut" a delcarat Mariu Pieleanu.

Casa Albă, 16 procente, dintr-o vizită 

"Iohannis, în clipa în care a făcut deplasarea la Washington, era la 32% încredere publică. La două săptămâni după ce s-a întors de la Casa Albă, care a fost incontestabil un succes prezindențial, era în 48%. Deși luase 16 procente numai din deplasarea aceasta.  Atunci a fost vorba despre gradul de satisfacție al popiulației față de prestația prezidențială. Liviu Dragnea are acum 20 și ceva la sută",a declarat Marius Pieleanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel