Piața de asigurări, o BOMBĂ cu ceas care va EXPLODA în 2021. Semnalul transportatorilor români: S-a ajuns mult prea departe!

foto: Pixabay
foto: Pixabay

Transportatorii români anunță că piața de asigurări este o bombă cu ceas care va exploda anul acesta.

Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (COTAR) susține că piața de asigurări este o bombă cu ceas care va exploda anul acesta. De vină sunt asiguratorii care fac abuzuri grave, consideră transportatorii.

Cei de COTAR susțin că s-a ajuns prea departe cu abuzurile din piața de asigurări și prezintă mai multe exemple legate de un asigurator care deține 32% din piața RCA. Este vorba despre prețuri stabilite în mod nelegal, prestatori care nu există și încălcări grave ale legislației.

"S-a ajuns mult prea departe!"

Piața de asigurări este o bombă cu ceas care va exploda, cu siguranță, anul acesta, este concluzia COTAR. Deja, documente care ar dovedi abuzurile au fost trimise Consiliului ASF, iar reprezentanții COTAR cer măsuri urgente.

„Este foarte clar faptul că măsurile de sancționare aplicate până în prezent de Autoritatea de Supraveghere Financiară au fost total ineficiente, în relația cu societatea de asigurări EUROINS și nu au avut niciun fel de efect de modificare a comportamentului societății de asigurări, aceasta continuând abuzurile, în doar 11 zile de la ultima amendă. S-a ajuns mult prea departe! A venit vremea pentru aplicarea unor alte tipuri de măsuri în relația cu Euroins. Piața de asigurări RCA din România este o bombă cu ceas care va exploda sigur anul acesta si va face multe victime”, a declarat Vasile Ștefănescu, președintele COTAR, citează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel