PETRU MĂRGINEAN, primar Deva, a demisionat din PC și s-a înscris în PNL

Primarul municipiului Deva, Petru Mărginean, s-a înscris miercuri în PNL, după ce vreme de 19 de ani a deţinut funcţia de preşedinte al filialei judeţene Hunedoara a PC.

Petru Mărginean a declarat că vrea ca împreună cu liberalii să facă o echipă cu care să-şi poată finaliza proiectele promise cetăţenilor.

"Am acceptat invitaţia de a face parte din PNL, pentru că, din punctul meu de vedere, este cel mai titrat partid politic din România la această oră. (...) Mi-am dorit să fiu asimilat de PNL, să facem o echipă. Nu vreau să fiu un vector perturbator, ci unul care încearcă să facă o stabilitate, să existe o coeziune a membrilor şi a conducerii partidului. Nu-mi doresc şi nu vin pentru nicio funcţie politică, vin doar ca simplu membru de partid şi primar al municipiului Deva, urmând ca, după discuţiile pe care le-am avut, în funcţie de dezvoltarea partidului, de sondajele care se vor face, vom hotărî candidatura la Primăria municipiului Deva şi la alte funcţii administrative", a declarat primarul Petru Mărginean, într-o conferinţă de presă susţinută împreună cu conducerea organizaţiei judeţene PNL Hunedoara, scrie Agerpres, notează RTV.

El a arătat că între factorii care l-au determinat să ia decizia de a se înscrie în PNL se numără relaţia de colegialitate pe care o are de mai mulţi ani cu actuala echipă de conducere a filialei judeţene PNL Hunedoara, dar şi faptul că în Consiliul Local există deja o majoritate formată din membrii ACL, care îi va susţine proiectele.

Petru Mărginean a mai spus că rămâne un susţinător al lui Klaus Iohannis în alegerile pentru Preşedinţia României, apreciind, în acest context, că nu ar fi putut să fie membru al PC şi să afirme că face campanie electorală pentru ACL. De altfel, primarul a semnat şi pe tabelele de susţinători ai lui Iohannis, iar în municipiul Deva sunt afişate mai multe bannere în care este alături de candidatul ACL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel