Petre Daea va prezida al patrulea Consiliu AgriFish, la Bruxelles

Mihai Ciobanu / 13 mai 2019 / 23:43 Salveaza PDF Comentarii
Petre Daea
Petre Daea

Petre Daea, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, va conduce lucrările reuniunii Consiliului Uniunii Europene (Agricultură și Pescuit), în data de 14 mai 2019, la Bruxelles.

Principalele teme aflate pe agenda Consiliului vizează Pachetul de reformă a PAC post 2020, Regulamentul privind planurile strategice în domeniul PAC - schimb de opinii cu privire la noul model de performanță.

Tot în cadrul Consiliului vor avea loc informări din partea Comisiei și schimburi de opinii cu privire la următoarele problematici: o planetă curată pentru toți - o viziune strategică pe termen lung pentru o economie neutră din punct de vedere al climei – abordare din punct de vedere al aspectelor agricole, chestiuni agricole legate de comerț, Declarația privind un viitor digital inteligent și durabil pentru agricultura europeană și zonele rurale europene.

În data de 13 mai 2019, va avea loc „Conferința privind Politica Agricolă Comună și Provocări pentru tinerii fermieri europeni”, eveniment organizat de Reprezentanța Permanentă a României pe lângă Uniunea Europeană.  

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26