Petre Daea va prezida al patrulea Consiliu AgriFish, la Bruxelles

Petre Daea
Petre Daea

Petre Daea, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, va conduce lucrările reuniunii Consiliului Uniunii Europene (Agricultură și Pescuit), în data de 14 mai 2019, la Bruxelles.

Principalele teme aflate pe agenda Consiliului vizează Pachetul de reformă a PAC post 2020, Regulamentul privind planurile strategice în domeniul PAC - schimb de opinii cu privire la noul model de performanță.

Tot în cadrul Consiliului vor avea loc informări din partea Comisiei și schimburi de opinii cu privire la următoarele problematici: o planetă curată pentru toți - o viziune strategică pe termen lung pentru o economie neutră din punct de vedere al climei – abordare din punct de vedere al aspectelor agricole, chestiuni agricole legate de comerț, Declarația privind un viitor digital inteligent și durabil pentru agricultura europeană și zonele rurale europene.

În data de 13 mai 2019, va avea loc „Conferința privind Politica Agricolă Comună și Provocări pentru tinerii fermieri europeni”, eveniment organizat de Reprezentanța Permanentă a României pe lângă Uniunea Europeană.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel