Petre Daea: ”E o suferință inimaginabilă pentru mine”. Radu Tudor: ”Facem greșeli, suntem oameni”

Scutaru Cristina / 03 sep 2018 / 22:41 Salveaza PDF Comentarii
Daea
Descriere foto: Daea

În urmă cu o lună, ministrul Agriculturii Petre Daea a făcut o declarație nepotrivită: a comparat sacrificatul porcilor cu Holocaustul.

Jurnalistul Radu Tudor a vorbit despre acest subiect la Antena 3.

”Ați făcut o afirmație nedorită la precedenta noastră întâlnire. Cred că nu a fost deloc potrivită. Eu cer, din nou, scuze, că atunci nu am întrerupt și nu am pus la punct ideea exprimată în mod greșit de ministrul Petre Daea. Facem greșeli, suntem oameni. Am cerut scuze public. Am o relație cu totul specială cu reprezentanți ai poporului evreu. Am prieteni foarte apropiați și nimeni nu poate face comparație cu suferința inimaginabilă la care a fost supus acest popor. Afirmația a fost un accident”, a zis Radu Tudor.

Petre Daea a spus că acest subiect este foarte dureros pentru el.

”Am lămurit acest subiect, dar pentru a nu rămâne nicio umbră de îndoială trebuie să știți că este o suferință inimaginabilă pentru mine din cauza greșelii de exprimare pe care am făcut-o! Nu mai vreau să discut despre acest lucru. Vreau să îi mulțumesc doamnei ambasador a Israelului în România care a spus că acest capitol este închis. Și eu l-am închis, dar îl păstrez cu suferință și cu dorința de a se înțelege că a greși este omenește. Aceste greșeli nu sunt intenționate”, a zis Petre Daea, la Antena 3, într-un interviu cu Radu Tudor.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24