Persoanele fără adăpost, cazate în centrele sociale ale Primăriei Sectorului 1

Sala de mese de la Centrul Social Odăi
Sala de mese de la Centrul Social Odăi

De la declanșarea codului portocaliu, patrule mixte ale Primăriei Sectorului 1 acționează pentru a-i feri pe oamenii fără adăpost de efectele gerului.

Echipele de polițiști locali și asistenți sociali au patrulat în zonele frecventate de oamenii străzii și i-au adus în Centrul de Urgență din Șoseaua Odăi nr. 3-5 pe cei care au dorit. Cei cu vârste de până în 18 ani au fost aduși la Centrul de Primire "Pinocchio" (Bulevardul Luptătorilor numărul 40, Sector 1). Cu toții au beneficiat de pat curat, masă caldă, îmbrăcăminte și asistență medicală.

Pe toată perioada cu temperaturi scăzute, persoanele fără adăpost, care doresc acest lucru, vor fi cazate în centrele sociale ale Primăriei Sectorului 1. În ultimele 24 de ore, 17 persoane adulte fără adăpost au fost aduse la Centrul de Urgență Odăi, iar doi copii la Centrul Pinocchio". Persoanele fără adăpost sunt ținute în aceste centre pe toată perioada geroasă.

[citeste si]

Adăpostul de noapte de pe Șoseaua Odăi are un număr de 120 locuri, fiind ocupate în prezent 42 de locuri. La Centrul "Pinocchio", mai sunt 13 locuri libere.

Patrulele mixte vor patrula în continuare pe străzile Sectorului 1 pentru a identifica persoanele fără adăpost care pot fi afectate de condițiile meteo nefavorabile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel