Percheziţii în Buzău şi Prahova la imobile folosite de un bărbat bănuit de proxenetism

Perchezitii intr-un dosar de proxenetism
Perchezitii intr-un dosar de proxenetism

La data de 13 ianuarie a.c., poliţişti ai inspectoratelor de poliţie judeţene Buzău şi Prahova au efectuat patru percheziţii domiciliare, în judeţele Buzău şi Prahova, la imobile utilizate de un bărbat, de 32 de ani, din judeţul Buzău, bănuit de comiterea infracţiunii de proxenetism.

Au fost puse în aplicare 12 mandate de aducere, toate persoanele fiind conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, pentru continuarea cercetărilor. Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada mai 2020 - ianuarie 2021, bărbatul ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către două tinere, în vârstă de 25, respectiv 29 de ani, în imobile din Craiova, Ploieşti, Cluj şi Timişoara, obţinând diferite sume de bani şi alte foloase necuvenite, se arată în comunicatul de presă.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat bani, mai multe medii de stocare şi resturi de materie vegetală de culoare verde, uscată, o sabie, precum şi mai multe dispozitive confecţionate artizanal. Totodată, a fost indisponibilizat un autoturism de lux.

Faţă de persoana în cauză a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism, urmând ca, în cursul acestei zile, să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, cu propunerea de sesizare a instanţei de judecată, pentru luarea măsurilor legale, transmite IGPR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel