Pentru bucureșteni, apă caldă doar ziua, noaptea căldură

Decizie fără precedent la nivelul Capitalei. În această perioadă, bucureștenii vor primi apă caldă doar în cursul zilei, noaptea urmând să primească căldură. Propunerea a fost   făcută de Primăria Capitalei și acceptată de conducerea RADET. Astfel, între orele 22.00 și 5.00 nu va mai fi furnizată apa caldă. Ambele servicii nu vor mai fi furnizate simultan, cel puțin pentru o perioadă de timp.

Marcel Nicolaescu, viceprimarul Capitalei, a detaliat în direct la Digi24 care sunt cauzele acestei decizii și ce se așteaptă prin implementarea ei, respectiv asigurarea măcar a unui nivel minim de confort pentru bucureșteni.

„Primăria și RADET nu primesc agent termic de la Electrocentrale București, compania care aparține Ministerului Energiei, și nu primește la nivelul comenziii pe care o dă în fiecare zi, la temperatura 80 - 85 grade, ci la o temperatură foarte scăzută, în jur de 60 de grade, și e în imposibilitatea de a asigura acest agent termic, caldura, pentru bucureșteni. Problema nu este la RADET, e la Electrocentrale”, a precizat Marcel Nicolaescu.

De remarcat că temperatura apei calde este cu câteva zeci de grade mai mică față de cât ar trebui livrată. În ultimele zile, peste 6.000 de reclamații au fost adresate RADET de către bucureștenii nemulțumiți.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel