Pentagonul a BLOCAT tranziția echipei lui Biden cu reprezentanții serviciilor de informații

Administrația Trump a împiedicat echipa de tranziție a președintelui ales Joe Biden să se întâlnească cu omologii săi la agențiile de informații din Pentagon.

Potrivit unui înalt oficial din zona de informații, administrația Trump a împiedicat echipa de tranziție a președintelui ales Joe Biden să se întâlnească cu omologii săi la agențiile de informații din Pentagon. Echipa lui Biden nu a reușit încă să se întâlnească cu oficiali din agențiile de informații militare din cadrul Departamentului Apărării, inclusiv Agenția de Informații pentru Apărare și Agenția Națională de Securitate, chiar dacă toate celelalte întâlniri ale echipelor par să aibă loc fără probleme.

Întârzierile au venit pe măsură ce Administrația Serviciilor Generale a dat undă verde, pe 23 noiembrie, pentru ca oficialii agențiilor federale să se întâlnească cu echipele președintelui ales, esențiale pentru asigurarea unui transfer de putere. În urmă cu o săptămână s-au făcut demersuri pentru ca echipa de revizuire a agenției Biden să se întâlnească cu diferitele agenții de informații săptămâna aceasta, a mai spus fostul oficial de informații.

De când l-a concediat pe secretarul apărării Mark Esper, pe 9 noiembrie, președintele Donald Trump a mai demis cel puțin alți trei oficiali de rang înalt și i-a înlocuit cu oficiali loiali. De asemenea, Trump a înlocuit membrii în două consilii consultative, numindu-l pe fostul său manager de campanie pe unul dintre posturi, potrivit CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel