Pensionară, strigăt de disperare la adresa Guvernului: Mai bine face un genocid cu pensionarii

O pensionară face apel la Guvernul României să clarifice Legea pensiilor. Femeia spune că actuala legislație nu este clară și se fac nedreptăți la calculul pensiilor. 

O pensionară a intervenit în direct la România TV unde și-a exprimat opinia cu privire la situația pensiilor din România. Femeia s-a arătat indignată de faptul că nu se vorbește concret despre majorarea punctului de pensie și i-a acuzat pe membrii Guvernului că nu fac o lege clară pe care să o înțeleagă pensionarii.

”Pentru noi, pentru pensionari, la ora actuală este o criză totală care nu a mai fost până acum. Ceea ce se întâmplă în lege nu este clar deloc. Unul care a lucrat 20 de ani este comparat cu unul care nu a lucrat niciodată. Cea mai mare nedreptate. Vă pot spune cu mâna pe inimă că nu se poate. (...) Fiecare face legea. Suntem în țara lui Papură Vodă. Nu mai știe nimeni cu cine să voteze. La ora actuală ne uităm bulversați cum cresc prețurile. Mai bine ar face un genocid pentru pensionari și au terminat cu noi. Își bat joc și de agricultori. Au pensii de nici nu pot supraviețui. Nu se ocupă și nu-i interesează de nimeni. Nu se poate să își bată joc la ora actuală actualul Guvern. Vin anticipatele, vine vacanța parlamentară, la revedere septembrie (n.r se referă la majorarea pensiilor). Ăsta este adevărul. Pensionarii sunt mingea de pinpong la toate partidele. E durere”, a susținut o pensionară în direct la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel