Pe lângă Sabina Fati, Adamescu mai trimite un soldat să liciteze pentru cumpărarea brandului Academia Caţavencu

licitatie
licitatie

Dan Adamescu este hotărât să cumpere brandul Academia Caţavencu, aşa că îşi întăreşte prezenţa la viitoarea licitaţie pentru cumpărarea mărcii. Astfel, pe banca licitatorilor, în afară de Sabina Fati, se va afla şi Claudiu Pădureanu, jurnalist RL, ambii având misiunea să concureze pentru a cumpăra brandul Academia Caţavencu pentru proprietarul cotidianului România Liberă.

Licitaţia pentru vânzarea mărcii Academia Caţavencu va fi reluată, cel mai probabil pe data de 14 iunie, după ce Doru Buşcu nu a reuşit să plătească suma de peste 1,6 milioane de euro, cu TVA, pentru care şi-a adjudecat brandul la licitaţia din 26 mai. Ca urmare a acestui fapt, Doru Bușcu a pierdut garanția de 45.000 de euro.

Licitaţia pentru marca Academia Caţavencu se reia pe 14 iunie. Doru Buşcu nu are cele 1,6 milioane de euro

Doru Buşcu şi-a adjudecat marca Academia Caţavencu pentru 1.617.000 de euro, cu TVA, la licitaţia publică cu strigare organizată în 26 mai de lichidatorul judiciar General Group Expert SRL al societăţii Caţavencu SA. Atunci, Buşcu a câştigat marca Academia Caţavencu în defavoarea Sabinei Fati, jurnalistă la România Liberă. În mod concret, Doru Buşcu trebuia să achite suma de 1.617.000 de euro, cu TVA, până joi, 2 iunie, la ora 16.00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel