Pe cine ar incrimina cazierul de mediu în România. Amploarea poluării e cutremurătoare: Mor români ca în zonele de conflict

Foto: Pexels
Foto: Pexels

Într-o lume în care impactul poluării asupra sănătății devine din ce în ce mai alarmant, România se confruntă cu o provocare majoră: combaterea infracțiunilor ecologice.

Fostul șef al Gărzii Naționale de Mediu, Octavian Berceanu, a vorbit la DC News TV despre proiectul care îi trage la răspundere pe cei care sunt responsabili de poluare.

Cu o statistică îngrijorătoare care indică moartea anuală a 30.000 de români din cauza poluării, inițiativa propusă ar putea reprezenta un pas crucial în protejarea sănătății publice și a mediului înconjurător.

Realitatea este că numărul românilor care mor din cauza poluării mediului înconjurător depășește numărul oamenilor care mor în anumite zone de conflict, astfel că proiectul cazierului de mediu ar putea avea un impact impresionant. Vezi pe www.dcnewstv.ro pe cine va incrimina cazierul de mediu și cum va ajuta acest lucru la salvarea de vieți omenești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel