PDL sună adunarea în jurul lui Băsescu

miting
miting

Nemulțumiți de evoluția situației politice din România, reprezentanții Partidului Democrat Liberal fac un apel către toate  organizațiile civile și politice pentru a se alătura manifestației organizate joi, la ora 18.00, în Piața Revoluției, considerând că societatea românească trebuie să taxeze ”atacurile la adresa democrației”, potrivit unui comunicat de presă.

PDL invită organizațiile civice, politice, pe toți românii care vor să protesteze împotriva numeroaselor abuzuri ale actualei puteri față de instituțiile statului de drept să se alăture manifestației organizate joi, ora 18:00, în Piața Revoluției din București”, se specifică în sursa citată.

Astfel, ”PDL consideră că este momentul ca societatea românească să dea un semnal ferm actualei puteri că atacurile la adresa democrației, fără precedent în ultimii 22 de ani, sunt de netolerat”, conchide documentul.

Preşedintele interimar al Organizaţiei PDL Bucureşti, Adriean Videanu, a lansat un apel către bucureşteni să vină joi în Piaţa Revoluţiei, de la ora 18,00, pentru a manifesta paşnic împotriva “actului abuziv şi nedemocratic de a subordona statul de drept”.

Cererea de suspendare a președintelui Traian Băsescu, redactată în 16 pagini, a fost citită, astăzi, în Parlament, vineri urmând să se dea votul final asupra suspendării lui Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel