PDL nu exclude un dialog cu PNL, care trebuie să se curețe

Prim-vicepreşedintele PDL Anca Boagiu a declarat, duminică, la Braşov, că democrat-liberalii, după alegerile europarlamentare, sunt dispuși la un dialog pentru unificarea dreptei, neexcluzând un dialog şi cu PNL, “care trebuie să se cureţe".

"Poziţia PDL este fermă. Ne prezentăm la alegerile europarlamentare cu o listă proprie şi după ce vor avea loc aceste alegeri suntem dispuşi la un dialog pentru unificarea dreptei, dar cu condiţia ca dreapta să fie şi curată", a afirmat într-o declarație de presă la Brașov Anca Boagiu, citează Mediafax.

Potrivit prim-vicepreședintelui PDL, partidul său nu exclude un dialog nici cu PNL, în vederea formării unei alianţe.

“Nu excludem un dialog cu PNL, care trebuie să se cureţe şi, mai mult decât atât, să se orienteze, sau să se reorienteze, mai bine zis, către politicile de dreapta. Din nefericire, azi ei sunt la remorca PSD şi tot din nefericire pentru ei, promovează un buget de stat socialist, fără nicio componentă liberală”, a mai afirmat Anca Boagiu, care a participat, duminică, la Brașov, la alegerile interne de pentru desemnarea candidatului partidului la preşedinţie. Democrat-liberalii brașoveni au votat în proporție de 81,4% pentru Cătălin Predoiu, iar 18,6% i-au dat votul contracandidatului său în lupta pentru desemnarea candidatului PDL la alegerile prezidențiale din 2014, Gheorghe Falcă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel