PDL dorește înființarea unei Uniuni Popular Liberale

Deputatul PDL Adrian Gurzău a cerut Oficiului de Stat pentru Invenții și Mărci înregistrarea mărcii "Uniunea Popular Liberală"(UPL), relatează Mediafax.

Solicitarea a fost depusă pe 27 aprilie 2012 și prevede înregistrarea abrevierii UPL, iar în partea stângă a siglei va fi reprezentată o inimă neagră în interiorul căreia vor fi delimitate cu contur alb alte două inimi negre.  De asemenea, deputatul clujean a cerut autorizarea mărcii pentru 12 domenii de activitate, precum folosirea "hârtiei, cartonului şi produselor din aceste materiale, necuprinse în alte clase; produse de imprimerie; articole pentru legătorie; fotografii; papetărie; adezivi (materiale colante) pentru papetărie sau menaj; materiale pentru artişti; pensule; maşini de scris şi articole de birou (cu excepţia mobilierului); materiale de instruire sau învăţământ (cu excepţia aparatelor); materiale plastice pentru ambalaj (necuprinse în alte clase); caractere tipografice; clişee".

Adrian Gurzău susține că solicitarea sa este rezultatul consultărilor avute cu parlamentarii PDL și liderii de filială, printre care se numără și primarul arădean, Gheorghe Falcă. "E clar că trebuie să avem o construcţie care să compună mai multe formaţiuni de dreapta, iar această mişcare trebuie să aibă o linie populară, suntem afiliaţi popularilor europeni", a mai declarat Gurzău. Acesta a recunoscut altfel nevoia de relansare a partidului democrat liberal: "Avem nevoie de o schimbare de brand şi de mesaj, iar momentul este tocmai acesta în care avem o nouă conducere în fruntea partidului".

Deputatul a declarat totodată că demersul său nu se suprapune cu inițiativa de a lansa o Uniune Democrat Liberală, avansată sâmbătă de Cristian Preda, dar a ținut să precizeze că aceasta ar trebui înregistrată înainte de a fi făcută publică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel