PDL demarează acțiunea depunerii la prefecturi a "Cărții minciunilor USL"

Începând de astăzi, PDL va depune la prefecturile din țară "Cartea minciunilor USL", un document tehnic întocmit de democrat-liberali în care sunt inventariate "eșecurile" Guvernului USL în cele 22 de luni de guvernare, a anunțat, vineri, prim-vicepreședintele PDL Cătălin Predoiu. În plus, liderul democrat-liberal a apreciat că, în prezent, premierul Victor Ponta "a rămas singur în colivia puterii", iar liderul PNL, Crin Antonescu "se află într-un șpagat grațios între scaunele puterii și scaunele opoziției".

"USL și-a început activitatea printr-un program mincinos, iar ceea ce n-a mai vrut să facă a fost să prezinte în fața cetățenilor ce a făcut, să facă un bilanț al activității sale. PDL s-a ocupat să facă această sumă de eșecuri care a însemnat guvernarea USL în cele 22 de luni. Astăzi putem să prezentăm acest document intitulat "Cartea minciunilor USL" este un document de substanță, nu este doar un document politic, este un document tehnic în care noi am inventariat toate minciunile spuse de USL, promovate de USL, toate greșelile pe care ei le-au făcut în cele 22 de luni de guvernare", a declarat Cătălin Predoiu în cadrul unei conferințe de presă, potrivit Agerpres.

Potrivit liderului PDL-ist, documentul întocmit de către guvernul alternativă al PDL are menirea de a-i aminti premierului Ponta "că este dator alături de domnul Antonescu poporului român".

Pe lângă acțiunea de depunere a documentului la prefecturile din toată țara, democrat-liberalii din teritoriu vor demara și informări ale românilor cu argumente legate diferențele dintre vorbele USL și faptele alianței. 

Guvernare USL, incompetență și corupție

Cătălin Predoiu a precizat în continuare care a fost, în opinia PDL, "firul roșu" al guvernării instalate în 2012.

"Guvernarea USL a produs dezastru în mod generalizat în toate domeniile, respectarea legii, statul de drept, justiția și economia unde a introdus noi taxe și impozite.

Firul roșu al acestei guvernări a fost incompetența care a mers mână în mână cu corupția, iar unii dintre miniștri au luat calea justiției sau a penitenciarului, fapt fără precedent în istoria politică a România.

Acum domnul Ponta a rămas singur în colivia puterii în timp ce domnul Antonescu se află într-un șpagat grațios între scaunele puterii și scaunele opoziției", a încheiat prim-vicepreședintele PDL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel