Paznic împușcat. Csibi Magor, mesaj emoționant

magor csibi
magor csibi

Directorul organizația de mediu WWF-România, Csibi Magor a transmis un mesaj după ce un paznic de vânătoare a fost împușcat de braconieri în județul Arad.

În județul Arad, un paznic de vânătoare în cadrul Ocolului Silvic Gurahonț a fost împușcat de mai mulți braconieri pe raza satului Iacobini, comuna Brazii. Rănit grav, acesta a fost nevoit să meargă pe jos un kilometru pentru a cere ajutor, întrucât se afla într-o zonă fără semnal. Mai multe informații AICI.

În urma acestui incident, Csibi Magor a transmis un mesaj.

”În județul Arad un paznic de vânătoare a fost împușcat de braconieri, cu o muniție interzisă la vânătoare. Paznicul a fost nevoit, cu răni grave, să caute un loc unde a putut apela 112, el fiind împușcat într-o zonă fără semnal.

Încă un exemplu că în pădurile noastre nu animalele sălbatice reprezintă pericolul, ci indivizii care își permit să se comporte astfel. Tot aud de pădurari atacați de hoți sau de paznici terorizați de braconieri.

E timpul ca autoritățile să intervină dur și să statueze câteva exemple. Scene din vestul sălbatic ar trebui să vedem doar la TV...”, a scris Csibi Magor pe contul personal de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel