Paznic împușcat de braconieri

Caz incredibil în județul Arad, unde un paznic de vânătoare în cadrul Ocolului Silvic Gurahonț a fost împușcat de mai mulți braconieri pe raza satului Iacobini, comuna Brazii. Rănit grav, acesta a fost nevoit să meargă pe jos un kilometru pentru a cere ajutor, întrucât se afla într-o zonă fără semnal.

Potrivit reprezentanților Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva, paznicul se afla într-o acțiune de depistare a braconierilor din zonă.

Braconierii au tras mai multe focuri de armă când paznicul se afla în autovehicul și apoi, deliberat, au tras din nou asupra acestuia după ce a părăsit autovehiculul, informează Pagina de Transilvania.

El a fost nevoit să se deplaseze pe jos un kilometru până a reușit să ceară ajutor, întrucât se afla într-o arie fără acoperire telefonică în momentul în care a fost împușcat.

Paznicul a suferit răni grave în zona toracelui și abdomenului, inclusiv la plămâni, fiind nevoie sa fie transferat la Spitalul Clinic de Urgență Timișoara, unde a fost stabilizat de medici.

Procurorii și polițiștii au demarat ancheta în acest caz, iar din primele informații două persoane au fost rețiunute, mai precizează sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel