Patru dintre elevii care s-au bătut cu săbii şi cuţite, arestaţi

elevi arestati
Descriere foto: elevi arestati

Patru elevi care s-au bătut cu săbii și cuțite lângă Colegiului "Dimitrie Leonida" din Capitală  au fost arestaţi pentru 29 de zile. De asemenea, alți cinci elevi sunt urmăriţi penal pentru ultraj şi port ilegal de arme albe. Elevii s-au bătut pentru supremaţia în şcoală, iar patru dintre ei au ajuns la spital.

[caption id="attachment_381195" align="alignnone" width="640"] Foto: RTV[/caption]

Patru dintre cei nouă elevi ai Colegiului "Dimitrie Leonida" din Capitală ridicaţi miercuri de Poliţie după ce s-au încăierat cu săbii, cuţite şi bastoane telescopice au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile. Doi dintre cei arestaţi au vârsta de 17 ani, unul are 18 ani, iar al patrulea, 20 de ani.

 Toţi cei nouă elevi duşi la audieri sunt urmăriţi penal pentru ultraj contra bunelor moravuri, patru dintre aceştia fiind cercetaţi şi pentru port ilegal de armă albă.

Potrivit anchetatorilor, miercuri dimineaţă, în jurul orei 8.00, pe o stradă din sectorul 2 a izbucnit un conflict la care au participat mai mulţi tineri cu vârste între 16 şi 20 ani, toţi elevi de la Colegiul Tehnic "Dimitrie Leonida".

 În urma incidentului, patru dintre elevii implicaţi au ajuns la Spitalul "Sfântul Pantelimon", pentru îngrijiri medicale.

Comisarul şef Cătălin Păştin, şeful Secţiei 9 Poliţie, a anunţat că la faţa locului au fost găsite obiecte contondente, bastoane telescopice, cuţite şi o sabie.

 

Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.83