Patriarhul Daniel, mesaj de condoleanțe pentru Iuliana Gătej

Preafericitul Daniel a transmis un mesaj familiei ziaristei Antena 1, decedată într-un tragic accident rutier.

Părintele Patriarh amintește că Iuliana a fost una dintre ziariștii care s-au implicat în campania de susținere a orei de religie în școli.

Iată mesajul de condoleanţe al Preafericitului Părinte Patriarh DANIEL adresat familiei și colegilor regretatei jurnaliste IULIANA GĂTEJ trecută la Domnul în urma unui tragic accident de circulație, în sera zilei de 24 decembrie 2015:

Familiei regretatei jurnaliste IULIANA GĂTEJ,

Îndurerată familie,
Întristată adunare,

Cu multă tristețe am aflat de trecerea din această viață a fiicei dumneavoastră, Iuliana, în urma unui tragic accident de circulație, în seara zilei de 24 decembrie 2015.
Chipul luminos şi spiritul altruist, entuziasmul tineresc și devotamentul îndeplinirii cu demnitate a nobilei profesii de jurnalist ale regretatei Iuliana Gătej vor rămâne pentru totdeauna în memoria familiei, prietenilor, colegilor şi a tuturor celor care au cunoscut-o.
În mod deosebit, am apreciat cu recunoştinţă profesionalismul jurnalistei Iuliana Gătej şi corectitudinea informării publicului telespectator despre campania Patriarhiei Române din primăvara anului 2015 în favoarea prezenței orei de religie în învățământul public românesc.
În aceste momente grele pentru dumneavoastră, pentru cei apropiați și dragi, vă încredințăm de întreaga noastră compasiune și vă adresăm tuturor sincere condoleanțe, urmând îndemnul Sfântului Apostol Pavel: „Nu vă întristați ca ceilalţi, care nu au nădejde, pentru că de credem ca Iisus a murit și a înviat, tot așa (credem) că Dumnezeu pe cei adormiți întru Iisus îi va aduce împreuna cu El" (1 Tesaloniceni 4, 13-14).
Ne rugăm Mântuitorului nostru Iisus Hristos, Cel înviat din morți, să odihnească cu drepții sufletul tinerei Iuliana Gătej în lumina și pacea Preasfintei Treimi, iar celor îndoliați și îndurerați să le dăruiască alinare și întărire sufletească.

Veșnica ei pomenire din neam în neam!

Cu părintești condoleanțe și binecuvântări pentru familia îndoliată,

† DANIEL
Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române

BIROUL DE PRESA AL PATRIARHIEI ROMANE


Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt1
YesMy