Pasajul Domneşti. CNAIR prezintă stadiul proiectului

Pasaj - Foto ilustrativ
Pasaj - Foto ilustrativ

Joi, 31.10.2019, la invitația CNAIR S.A. a avut loc întâlnirea dintre reprezentanții Companiei și reprezentanți ai Asociației Inițiativa Prelungirea Ghencea, pentru a discuta despre stadiul actual al obiectivului Proiectare și Execuție Pasaj Suprateran pe DJ 602 Centura București-Domnești.

În cadrul întâlnirii, reprezentanții CNAIR au prezentat situația și progresele înregistrate la momentul actual:

 aprobarea HG nr. 289 privind exproprierea imobilelor suplimentare situate pe raza UAT Bucuresti sector 6, Domnești, Clinceni și Bragadiru
 emiterea autorizației de construire de către Ministerul Transporturilor la data de 28.08.2019
 demararea lucrărilor de demolare și a lucrărilor de infrastructură la pasaj, de descărcare sens giratoriu suspendat pe Centura Bucuresti spre localitatea Bragadiru

Reprezentanții Asociației au solicitat o informare mai detaliată asupra etapelor parcurse ale proiectului, astfel încât acolo unde ar putea exista întârzieri și blocaje să se poata interveni concret la instituțiile responsabile.

S-a subliniat, de asemenea, că este cunoscut faptul că un proiect de o asemenea anvergură, implicând decizii de la mai multe instituții, poate deveni mai anevoios. În acest context, responsabilitatea este a tuturor factorilor implicați, nu numai a CNAIR S.A. Compania, însă, fiind Beneficiarul și parte contractantă a proiectului, trebuie să devină liantul între toate părțile responsabile, de la instituții ale statului, la ONG-uri și Asociațiile implicate.

Documentele, puse pe site-ul CNAIR

În acest context, CNAIR S.A. va introduce acest proiect pe site-ul companiei, la rubrica Trasnsparență/Proiecte în derulare în vederea îmbunătățirii transparenței și informării cetățenilor asupra stadiului proiectului și a demersurilor pe care CNAIR le face pentru soluționarea blocajelor și demararea execuției lucrărilor.

Se propune participarea solidară a tuturor autorităților implicate în emiterea avizelor, acordurilor, și autorizațiilor necesare continuării lucrărilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel