Părintele Savatie Baștovoi, despre boala care lovește corporatiștii: Începeți să faceți următoarele lucruri

Părintele Savatie Baștovoi a transmis un mesaj despre tinerii care lucrează în corporații.

”Vă întrebați de ce oamenii nu mai au bucurie și s-a înmulțit atît de mult depresia. Răspunsul este simplu: bucuria este un extaz personal, o izbîndă personală, pe cînd majoritatea oamenilor sînt implicați în planurile altora. Tot mai mulți tineri și nu doar tineri, ajung să lucreze în corporații din dorința sau nevoia de a face mai mulți bani.

Ce satisfacție poți să ai după o zi petrecută în fața unui calculator plin de grafice sau sortînd dosare cu cifre interminabile care pe tine personal te privesc prea puțin. Ești și tu o cifră printre acele multe. Iar mîine ai putea să nu mai fii.

De aceea multe femei implicate în slujbe istovitoare au ajuns să facă în timpul liber goblenuri, să facă prăjituri pe care le fotografiază, salate, clătite. Le fotografiază și simt că sînt mai bucuroase decît atunci cînd iau salariul. Femeile au instinctul bucuriei mai dezvoltat decît bărbații. Să știți că o femeie care tocmai a terminat un goblen e mai bucuroasă și mai fericită decît un bărbat care a fost avansat în corporație.

Începeți să faceți lucruri simple care vă bucură și bucură pe alții, orice puteți face cu propriile mîini pe care vi le-a dat Dumnezeu atît de minunate și îndemînatice. După cum vedeți, nu avem copite cu care să nu putem rupe o floare sau să legăm un nod frumos în jurul unui dar simplu făcut de noi pentru cel drag. Bucuria este singura dovadă a vieții, chiar și atunci cînd plîngem, fericirea este cu noi, a zis Hristos. Bucurați-vă și iarăși zic: bucurați-vă!”, a fost mesajul părintelui Savatie Baștovoi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel