Părintele Francis Doboș, despre o manea de vaccinare. „Este campania cea mai bună”

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Părintele catolic Francisc Doboș a vorbit despre ideea de a crea o manea care îndeamnă populația la vaccinare.

Invitat la emisiunea „În fața ta” de la Digi 24, găzduită de Florin Negruțiu și Claudiu Pândaru, părintele Doboș a vorbit despre invitația lui Lucian Mândruță de a crea o manea de vaccinare. Statului român nu i-a venit ideea „să-i spună celui mai cunoscut manelist din această țară sau mai multora să fac un cântec care are milioane de vizualizări”.

„Cred că este campania cea mai bună”, a adăugat el. „Cineva își spunea: «Păi manelizăm vaccinarea?». Nu, o eficientizăm, pentru că dăm mesaje care să ajungă la toți oamenii din această țară. Și la cei care nu se uită la televizor, dar care ascultă muzică”.

Pare o glumă, dar mesajul este serios

„Evident, pare o glumă, dar mesajul pare să fie cât se poate de serios. Avem nevoie să renunțăm la această mască – și la cealaltă care nu se află pe chipul nostru, dar e uneori în interiorul nostru, masca ipocriziei.

Eu spun, îl parafrazez pe Sf. Apostol Paul (Pavel): «Cine mă va despărți de dragostea lui Hristos?» Oare necazul, strâmtorarea, masca sau tot ce înseamnă această perioadă? Oare conspirațiile? În niciun caz. Nu predicăm măsuri medicale, predicăm apropierea de Hristos, [oamenii] să se împace între ei, să se împace cu Dumnezeu, să se spovedească”, a mai spus părintele Doboș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel