Parchetul General - SRI, protocoale încheiate. Nou document-exploziv

Parchetul General
Parchetul General

După ce ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat că va declanșa procedura de evaluare a procurorului general, Augustin Lazăr, în contextul protocoalelor încheiate cu SRI, un nou document-exploziv a fost prezentat la Antena 3.

Andreea Sava a prezentat, luni, la "Ediție Specială" un document în exclusivitate, un document care ar arăta o minciuniă a procurorului general Augustin Lazăr și care se referă la un protocol mult mai grav decât cel dintre Parchetul General și Serviciul Român de Informații.

 (w670)

"Acest document este o adresă trimisă se Augustin Lazăr ministrului justiției pe data de 3 aprilie 2018. În această adresă Lazăr enumeră care sunt protocoalele pe care le are Parchetul General încheiate cu SRI la data respectivă și susține în continuare că acestea sunt toate protocoalele.

Însă, avem un paragraf care aruncă bomba, respectiv că protocolul dintre PG, SRI și ÎCCJ, era în vigoare la data acestei adrese, deși Augustin Lazăr spunea că nu mai e în vigoare din 2012", a explicat Andreea Sava, în direct, la televizor.

(w670)

Parchetul General spune că a încheiat 8 protocoale cu SRI. Lista completă a fost prezentată de Andreea Sava, la "Ediție specială și poate fi văzută AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel