Papagal torturat. Ce a pățit un bucătar

Un maestru bucătar din Turcia a fost arestat pentru că a torturat un papagal.

Un maestru bucătar care a participat la emisiunea 'MasterChef Turcia', descalificat din concurs, a fost arestat în Istanbul după ce a distribuit pe internet o înregistrare video ce îl prezintă în timp ce îşi tortura animalul de companie, un papagal, a anunţat marţi agenţia de presă DHA. Papagalul, care a suferit o fractură la un picior, a fost salvat de poliţia turcă.

Înregistrarea video îl arată pe Murat Ozdemir în timp ce îl strângea de gât pe papagal, adresându-i injurii şi cerându-i să rostească un nume. Murat Ozdemir a devenit cunoscut graţie participării sale la 'MasterChef Turcia', o populară emisiune-concurs cu tematică gastronomică. După ce a fost arestat, el a fost trimis la un spital de psihiatrie, marţi, la finalul unei audieri la tribunal. Mulţi rezidenţi din Istanbul care au vizionat înregistrarea video pe reţelele de socializare s-au declarat revoltaţi şi l-au reclamat pe Murat Ozdemir la poliţie.

Papagalul este în siguranță

Unii dintre internauţi s-au deplasat şi în faţa locuinţei pe care maestrul bucătar o deţine în cartierul Beşiktaş din Istanbul pentru a protesta faţă de faptele acestuia. Murat Ozdemir, care a fost arestat luni seară, a spus că fusese muşcat de papagal şi a recunoscut că se afla în acel moment în stare de ebrietate. Bekir Pakdemirli, ministrul Agriculturii din Turcia, a scris pe Twitter un mesaj în care a dezvăluit că a vizionat acea înregistrare video 'cu tristeţe' şi că videoclipul 'a şocat profund conştiinţa publică'.

Citește și: Cina de Crăciun - Cele mai frecvente greșeli care-ți strică seara festivă

Bekir Pakdemirli a cerut ministerului pe care îl conduce să depună o plângere penală împotriva lui Murat Ozdemir. 'El (papagalul) este în siguranţă acum, a început tratamentul', a adăugat ministrul turc într-un nou mesaj, alături de o înregistrare video cu papagalul. Murat Ozdemir a fost descalificat din emisiunea 'MasterChef Turcia', potrivit cotidianului Hurriyet, întrucât l-a întrerupt de prea multe ori pe prezentatorul principal al show-ului TV. Născut în 1973, el a lucrat în trecut, timp de patru ani, la ambasada Turciei din Bruxelles.

Citește și: Recompensă de 100.000 de dolari pentru a trăi un an fără smartphone

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel