Papagal torturat. Ce a pățit un bucătar

Un maestru bucătar din Turcia a fost arestat pentru că a torturat un papagal.

Un maestru bucătar care a participat la emisiunea 'MasterChef Turcia', descalificat din concurs, a fost arestat în Istanbul după ce a distribuit pe internet o înregistrare video ce îl prezintă în timp ce îşi tortura animalul de companie, un papagal, a anunţat marţi agenţia de presă DHA. Papagalul, care a suferit o fractură la un picior, a fost salvat de poliţia turcă.

Înregistrarea video îl arată pe Murat Ozdemir în timp ce îl strângea de gât pe papagal, adresându-i injurii şi cerându-i să rostească un nume. Murat Ozdemir a devenit cunoscut graţie participării sale la 'MasterChef Turcia', o populară emisiune-concurs cu tematică gastronomică. După ce a fost arestat, el a fost trimis la un spital de psihiatrie, marţi, la finalul unei audieri la tribunal. Mulţi rezidenţi din Istanbul care au vizionat înregistrarea video pe reţelele de socializare s-au declarat revoltaţi şi l-au reclamat pe Murat Ozdemir la poliţie.

Papagalul este în siguranță

Unii dintre internauţi s-au deplasat şi în faţa locuinţei pe care maestrul bucătar o deţine în cartierul Beşiktaş din Istanbul pentru a protesta faţă de faptele acestuia. Murat Ozdemir, care a fost arestat luni seară, a spus că fusese muşcat de papagal şi a recunoscut că se afla în acel moment în stare de ebrietate. Bekir Pakdemirli, ministrul Agriculturii din Turcia, a scris pe Twitter un mesaj în care a dezvăluit că a vizionat acea înregistrare video 'cu tristeţe' şi că videoclipul 'a şocat profund conştiinţa publică'.

Citește și: Cina de Crăciun - Cele mai frecvente greșeli care-ți strică seara festivă

Bekir Pakdemirli a cerut ministerului pe care îl conduce să depună o plângere penală împotriva lui Murat Ozdemir. 'El (papagalul) este în siguranţă acum, a început tratamentul', a adăugat ministrul turc într-un nou mesaj, alături de o înregistrare video cu papagalul. Murat Ozdemir a fost descalificat din emisiunea 'MasterChef Turcia', potrivit cotidianului Hurriyet, întrucât l-a întrerupt de prea multe ori pe prezentatorul principal al show-ului TV. Născut în 1973, el a lucrat în trecut, timp de patru ani, la ambasada Turciei din Bruxelles.

Citește și: Recompensă de 100.000 de dolari pentru a trăi un an fără smartphone

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel