EXCLUSIV  PANICĂ în cursa Ryanair București-Londra. Cum se ajunge în pericol de moarte: Asta arată imaginile!

avion
avion

Cezar Osiceanu, unul dintre cei mai buni piloți români, a reacționat după imaginile care au făcut breaking news-ul zilei despre cursa Ryanair București-Londra.

În imaginile VIDEO transmise în prese se vede că fumul din zona în care se aflau pasagerii era dens. De asemenea, unii călători au început să țipe la apariția fumului.

Cezar Osiceanu a spus ce ar trebui să facă pasagerii într-o astfel de situație.

Companiile aeriene și autoritătile aeronautice ar trebui să studieze în prezent ce măsuri se pot lua împotriva unor astfel de pasageri care prin acțiunile lor pot împiedica activitătile personalului navigant calificat pentru astfel de situații!

Avionul RyanAir a avut întârziere din motive tehnice, piloții sesizând un defect în cadrul verificărilor obligatorii înainte de decolare. După decolare s-a declanșat fumul în cabina de pasageri care s-a propagat destul de repede. Piloții au anunțat organele de dirijare și au solicitat să facă o zonă de așteptare pentru a putea consuma petrol și a aduce astfel aeronava la aterizare cu o greutate mai mică. Au aplicat cerințele obligatorii ale fabricantului cuprinse în check list!


Din păcate, imaginile arată cum pasagerii încalcă instrucțiunile primite la urcarea în avion și unii dintre ei și-au dezlegat centurile de siguranță, se plimbă aiurea prin avion, desfac capace de vizitare etc, ceea ce pune în pericol aeronava și pe toți cei de la bordul ei!”, a spus Cezar Osiceanu, unul dintre cei mai buni piloți români, pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel