Pandele, val de invective. Primarul s-a făcut că nu aude întrebarea lui Chirieac

Anca Murgoci / 13 iun 2019 / 18:26 Salveaza PDF Comentarii
Pandele
Descriere foto: Pandele

Primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele, s-a arătat revoltat de faptul că Bogdan Chirieac s-a plâns de traficul infernal din București.

Când analistul politic Bogdan Chirieac i-a adresat o întrebare, primarul Florentin Pandele s-a făcut că nu aude. 

 

Vă prezentăm schimbul de replici dintre Florentin Pandele și Bogdan Chirieac:

 

Florentin Pandele: Vreau să le zic ceva celor care se îndestulează din bani publici și din banii veniți de la PSD. Probabil că, în viitorul apropiat, va apărea, în presă, ce sume primesc dumnealor. Vreau să îi spun că Gabi Firea nu se află în nicio tabără a PSD. Gabi Firea este un membru PSD. Chiar astăzi, mergând spre clinică, am întrebat-o de ce nu se situează într-o anumită tabără dacă se tot spune în presă că sunt două tabere în PSD. Gabi Firea a zis că nu se află în nicio tabără, e doar membru PSD. 

Bogdan Chirieac: Nu înțeleg declarația mai mult decât controversată a domnului Pandele. Îi propun să dea în presă, îi propun revista pe care o sponsorizează - așa cum se spune - de pildă Newsweek.ro, contractele de publicitate care există unde dorește dânsul.

Florentin Pandele: Ce revistă? Ce revistă? Nu înțeleg. Ce revistă? Sunt pe stradă. Domnule Chirieac, sunteți prost informat, nu sponsorizez nicio revistă. 

Bogdan Chirieac: Să dați (n.r. - în presă) și toate afacerile cu terenuri din Voluntari.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24