Pană de curent în Indonezia:Compania de stat ar fi trebuit să aibă un plan pentru situaţii de urgenţă, consideră preşedintele Widodo

Compania de stat de energie electrică PT Perusahaan Listrik Negara (PLN) ar fi trebuit să aibă planuri pentru situaţii de urgenţă pentru a preveni o pană majoră de proporţiile celei care a afectat duminică capitala Jakarta şi provincii învecinate, a declarat luni, la Jakarta, preşedintele indonezian Joko Widodo, relatează Reuters.

Un management ca cel al PLN ar fi trebuit să aibă un management de risc, un plan de rezervă, un plan de urgenţă", a spus Widodo jurnaliştilor în cursul unei vizite la sediul companiei după pana de curent de duminică care a afectat zone în care locuiesc peste 100 de milioane de persoane.

Sripeni Inten Cahyani, directorul general al PLN, a declarat că sunt în curs de desfăşurarea operaţiuni de recuperare şi avertizat că vor mai exista întreruperi până la restabilirea completă a sistemului de alimentare cu energie electrică în Jakarta şi în zonele din apropiere.

Alimentarea cu electricitate a fost reluată aproape complet în capitala indoneziană Jakarta după peste nouă ore de întrerupere din cauza unor probleme tehnice, a anunţat duminică seara compania de stat PLN, citată de Reuters.

Capitala Indoneziei, Jakarta, şi unele provincii vecine de pe insula Java au fost afectate de o întrerupere majoră a energiei electrice în urma unor probleme apărute la mai multe centrale electrice, anunţase anterior PLN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel