Urmărește emisiunea live


Pamela Anderson s-a despărţit de fotbalistul francez Adil Rami, care ducea "o viaţă dublă"

"Un mincinos" care "ducea o viaţă dublă": pe Instagram, actriţa Pamela Anderson îl acuză pe partenerul ei, fotbalistul francez Adil Rami, că ar fi înşelat-o, ceea ce bărbatul neagă, relatează miercuri AFP.

"Am plecat din Franţa imediat", a declarat fosta actriţă din "Baywatch", care trăia la Marsilia cu internaţionalul francez - într-o serie de mesaje pe Instagram publicate sub o fotografie alb-negru a cuplului, alături de o inimă frântă.

"Am fost înşelată, am crezut că trăim o 'mare dragoste'. Sunt devastată de ceea ce am aflat în ultimele zile, că ducea o viaţă dublă", scrie Pamela Anderson.

"În niciun caz nu duc o viaţă dublă, rămân pur şi simplu ataşat şi păstrez o relaţie de durată cu copiii mei şi cu mama lor, Sidonie, pentru care am un respect profund", a răspuns marţi seara Adil Rami pe reţeaua de socialiazare.

"Este adevărat că ar fi trebuit să fiu mai transparent în legătură cu această relaţie ambiguă", a adăugat fotbalistul care şi-a exprimat regretul că detalii intime ale relaţiei sale cu actriţa au ajuns pe internet.

Pamela Anderson dă asigurări că fotbalistul a "încercat totul": "mi-a trimis flori, scrisori (...) a venit la mine la hotel, oamenii de ordine l-au ţinut departe pentru că mă sperie. El m-a rănit şi m-a ameninţat adesea".

Adil Rami s-a implicat, alături de Pamela, în lupta împotriva violenţei domestice. "N-ar fi trebuit să fie imaginea luptei împotriva violenţei domestice. A făcut asta doar ca să-şi îmbunătăţească imaginea. Nu respectă nicio femeie în afară de mama lui", a mai spus actriţa.

"Rămân şi voi rămâne credincios valorilor şi credinţelor mele, vizibile în angajamentul meu faţă de asociaţia @solidaritéfemmes", s-a apărat fotbalistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel