Paleologu vrea instaurarea monarhiei constituţionale

Deputatul PDL Toader Paleologu a scris pe pagina sa de Facebook faptul că la revizuirea Constituţiei va susţine introducerea monarhiei constituţionale.

Toader Paleologu susţine pe pagina de Facebook că la momentul în care se va pune problema revzuirii Constituţiei României el va propune instaurarea monarhiei constituţionale: "Daca problema se va pune in procesul de revizuire a Constitutiei promisa de USL, voi sustine acest demers in Parlament si voi face tot posibilul sa-mi conving colegii de partid de avantajele monarhiei constitutionale", scrie democrat-liberalul.

Deputatu şi-a arătat în diverse rânduri loialitatea faţă de Coroană, declarându-se de mai multe ori un susţinător al Monarhiei, fără însă a întrevedea reintroducerea acesteia în viitorul apropiat. “Regele ajunge în curând la 90 de ani şi sunt 20 de ani pe care i-am fi putut utiliza mai bine. Eu nu cred în viitorul dinastiei acesteia după Regele Mihai. Nu văd o restaurare a monarhiei în următorii ani. Cred că respectul faţă de monarhie şi faţă de Regele Mihai e o chestiune de igienă. Domnule, vrei să te speli pe dinţi? Vrei să faci baie? Vrem să fim nişte împuţiţi, asta e. E o chestiune de igienă socială", spunea deputatul în septembrie anul trecut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel