Paleologu și Preda, atac la Vasile Blaga și comparat cu CV Tudor

Președintele PDL, Vasile Blaga, este atacat tot mai des de nemulțumiții din partid, în pragul transformării Fundației Mișcarea Populară în partid. Într-o postare pe contul său de Facebook, Teodor Paleologu scrie că Vasile Blaga nu înțelege că amenințările nu pot duce la consolidarea partidului. Și europarlamentarul Cristian Preda a scris, pe blogul său, că Blaga împrumută stilul lui Vadim Tudor.

Vasile Blaga nu înțelege că amenințările și insultele, proferate personal sau prin interpuși, nu pot duce la consolidarea partidului. Care au fost mesajele de la petrecerea de ziua partidului? "Să plece" (TRU) și "praful si pulberea" (Blaga). Câtă inconștiență!”, a scris Paleologu.

La rândul său, europarlamentarul PDL, Cristian Preda l-a comparat pe președintele PDL, Vasile Blaga, cu Vadim Tudor. „Vasile Blaga a ținut să-i amenințe astăzi pe cei care nu-l urmează orbește. Împrumutând stilul lui Vadim Tudor, șeful PDL a afirmat că se va alege “praful și pulberea” de cei care nu i se supun fără să crâcnească. Îi solicit să retracteze cuvintele rostite, incompatibile cu statutul unui lider de partid, care asumă – chiar prin nume – democrația și liberalismul”, a scris Preda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel