Paleologu și-ar asuma o inițiativă pentru legalizarea prostituției

Theodor Paleologu
Theodor Paleologu

Democrat-liberalul Theodor Paleologu, candidat pentru un nou de parlamentar în colegiul 9 Camera Deputaților din Sectorul 2, a declarat, la Gândul Live, că şi-ar asuma o iniţiativă legislativă privind legalizarea prostituţiei.

În opinia PDL-istului, este vorba de "o abordare realistă pentru a limita nişte rele foarte mari: tirania proxeneţilor şi pericolele medicale".

"Eventual mi-aş asuma o asemenea iniţativă legislativă, cel mai sănătos e să discuţi cu cărţile pe masă. Dar noi facem politica struţului pe această temă, ne pretindem mari moralişti, când realitatea e foarte urâtă. Prostituţia e cât se poate de prezentă pe străzi, iar forma în care se prezintă e hidoasă. Aceste femei sunt sclavele proxeneţilor şi nu beneficiază de control medical. Ce înseamnă, de fapt, legalizarea prostituţiei? În viziunea mea, este vorba despre o abordare realistă pentru a limita nişte rele foarte mari: tirania proxeneţilor şi pericolele medicale", a declarat Theodor Paleologul.

De altfel, deputatul PDL nu este la prima declarație privind acest subiect. Și în luna mai a acestui an, Theodor Paleologu susținea că acest flagel al societății nu va dispărea, drept pentru care se impune o lege a prostituției, în special pentru spargerea reţelelor de proxeneţi, pentru impozitarea unei activităţi extrem de importante din punct de vedere financiar şi pentru asigurarea de controale medicale pentru cei care practică această meserie. "În primul rând, spargerea reţelelor de proxeneţi, pentru că aceste reţele sunt conectate cu alte reţele de infracţionalitate”, își argumenta declarația vicepreședintele de atunci al PDL, Theodor Paleologu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel