Paleologu: Autorități respectabile fac politica struțului în privința prostituției

”Legalizarea prostituției este un termen stupid”, întrucât legea trebuie să sancționeze mafiile de proxeneți, să impoziteze această activitate și să asigure servicii medicale, iar ”autoritățile respectabile” ar trebui să nu mai facă politica struțului în această problemă, a afirmat, vineri, vicepreşedintele PDL, Theodor Paleologu la RFI.

"M-am abţinut când s-a votat în Parlament (legea de legalizare a prostituţiei, n.r.), din motive tehnice. Altminteri, poate că aş fi votat un asemenea proiect. De ce? Pentru că situaţia actuală este foarte gravă, aş spune chiar gravisimă. Mulţi politicieni şi multă lume în societatea românească, tot felul de autorităţi respectabile fac politica struţului în această privinţă. De parcă dacă pretindem că vom combate prostituţia chiar reuşim să limităm acest flagel. E de ajuns să te plimbi peste tot în Bucureşti şi în Sectorul 1 şi în Sectorul 2 şi vă spun şi locuri, pe Magheru, la Matache, unde vezi acest fenomen. Or ce este foarte grav, repet, gravisim în situaţia actuală este că aceste biete femei sunt la cheremul proxeneţilor", a declarat candidatul PDL la Primăria Sectorului 1, Theodor Paleologu.

Martor ocular al unor fapte foarte grave care se întâmplă, Paleologu spune că prostituția trebuie scoasă de sub controlul ”mafiilor de proxeneți”, fiind insuficient întoarcerea capului în altă parte, pentru ca realitatea să nu mai existe, mai ales că publicitatea stradală pentru saloanele erotice ascunde o întreagă industrie de prostituție.

"Publicitate pentru prostituţie se face pe faţă. Dacă te plimbi pe Magheru, vei vedea un afiş amplasat ilegal, de altminteri, pe trotuar, afişe publicitare pentru aşa-zicând "masaj erotic". Vă daţi seama că este vorba de prostituţie în toată regula! Sunt localuri aşa-zicând respectabile, restaurante din Sectorul 1 şi din Sectorul 2 şi de oriunde vreţi în Bucureşti, unde ai fie la toaletă, fie la ieşirea din local acele flyere, care fac publicitate pentru masaj erotic. Or ştim foarte bine despre ce este vorba!", crede democrat-liberalul.

Deorece acest flagel al societății nu va dispărea, Theodor Paleologu pledează pentru trei măsuri care pot regla acest fenomen. "Legalizarea prostituţiei este un termen stupid. Este vorba de spargerea reţelelor de proxeneţi, de impozitarea unei activităţi extrem de importante din punct de vedere financiar şi de control medical. În primul rând, spargerea reţelelor de proxeneţi, pentru că aceste reţele sunt conectate cu alte reţele de infracţionalitate", a apreciat vicepreședintele PDL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel