PAH merge la CEDO după cazul Tunegaru: M-am ENERVAT rău

Jurnalistului Patrick André de Hillerin i-a fost închis și noul cont pe care și-l făcuse după ce miercuri i-a fost suspendat contul de Facebook totul după ce a scris o postare despre profesoara Cristina Tunegaru.

"E enervant. E foarte enervant ce se întâmplă. Am mai povestit asta, o povestesc din nou: pentru mine FB e un instrument de lucru. Să mă hărțuiești aiurea și să-mi blochezi contul/conturile pentru că te deranjez înseamnă, de fapt, să-mi iei parte din pâine de la gură.

OK, e și asta o metodă. Nu pot da vina pe Facebook, pentru că am acceptat termenii și condițiile și, în definitiv, ei oferă un serviciu gratuit, în condițiile lor. Dar cretinii care, aici, se ocupă cu astfel de meschinării... Poate e doamna Tunegaru, poate nu e ea, sunt fanii domniei sale. Dar urmăriți-o atent. Pare că are departament special care se ocupă de pagina sa de FB. Asta, ori are foarte mult timp liber.

Oricum, m-am enervat rău. Așa cum m-am enervat și anul trecut, când, după o serie de articole despre SRI, Coldea și LCK au încercat, înmod repetat, să-mi spargă computerul și contul bancar.

[citeste si]

Nu știu, deocamdată, care vor fi măsurile de contraatac, dar vor fi. Una dintre ele, probabil, va fi reclamarea Facebook la CNCD. Pentru că permite acest tip de discriminare. Mai departe, mai vedem", a transmis Patrick André de Hillerin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel