Urmărește emisiunea live


Ovidiu Gheorghe Tocaciu, noul preşedinte ALDE Sibiu

Biroul politic naţional al ALDE l-a numit în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene ALDE Sibiu pe Ovidiu Gheorghe Tocaciu, care până în prezent a deţinut funcţia de secretar coordoatorl al organizaţiei ALDE Sibiu.

Decizia de numire vine în urma retragerii din funcţie a fostului preşedinte Gabriel Florea, din motive de sănătate.

„Este o onoare pentru mine să conduc organizaţia ALDE Sibiu, iar noua funcţie este o provocare, dar şi o mare responsabilitate. Vreau să-i mulţumesc lui Gabriel Florea alături de care am început să dezvoltăm organizaţia la Sibiu şi pot să mă declar mulţumit de faptul că am reuşit să mobilizăm şi să implicăm cât mai mulţi oameni, din toate categoriile de vârstă. Mă bucur că avem organizaţie de tineret, de femei, dar şi de faptul că suntem foarte bine reprezentaţi pe raza judeţului, având peste 1000 de membri activi. Alegerile euro-parlamentare vor reprezenta pentru noi un test. Suntem oameni implicaţi, asumaţi şi ne dorim pentru alegerile locale un procent de 15-20%.

Suntem conştienţi că este o misiune dificilă, dar nu imposibilă. În acest sens, vreau să anunţ că uşile ALDE sunt deschise, aşteptăm propuneri, idei din partea sibienilor", a declarat Ovidiu Gheorghe Tocaciu, preşedintele ALDE Sibiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel