OUG 13: Robert Cazanciuc: A fost o greseală

Robert Cazanciuc
Robert Cazanciuc

Senatorul PSD Robert Cazanciuc a declarat, joi, la Alba Iulia, într-o conferinţă de presă, că dacă era ministru al Justiţiei nu ar fi promovat Ordonanţa 13, despre care a spus că a fost o greşeală, cel puţin din perspectiva modului de abordare a unor chestiuni care trebuiau să primească un răspuns. 

'Cu siguranţă nu aş fi promovat acea ordonanţă. Aş fi promovat o dezbatere publică mai întâi, (...) pe nevoia de a clarifica texte de lege. Evident că dacă nu ai dezbatere publică apar suspiciuni, din păcate, şi acolo unde nu există. Nu avem nimic de ascuns, e păcat să nu faci dezbatere publică', a afirmat Cazanciuc, întrebat fiind ce ar făcut dacă era ministru al Justiţiei. 

Întrebat dacă Ordonanţa 13 a fost o greşeală pentru PSD, Cazanciuc a răspuns afirmativ. 

'S-a spus foarte clar că a fost o greşeală, cel puţin din perspectiva modului de abordare a unor chestiuni care trebuiau să primească un răspuns. Sunt lucruri deja asumate. Suntem deja la al treilea ministru în momentul de faţă. Învăţăm din greşeli şi mergem mai departe', a conchis senatorul PSD. 

Robert Cazanciuc a fost prezent, joi, la Alba Iulia, unde a susţinut, la Universitatea '1 Decembrie 1918', conferinţa cu tema "Judecător/procuror/avocat/notar - job sau vocaţie?", iar apoi a participat la o conferinţă de presă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel