Orban dă vina pe PSD pentru cazul inginerului dat afară de... PNL

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Aflat în vizită în județul Dâmbovița, premierul României, Ludovic Orban, a vorbit despre cazul inginerului de la Apele Române dat afară de PNL.

Aflat în vizită în județul Dâmbovița, premierul României, Ludovic Orban, a fost întrebat despre cazul de la Târgu Mureș de la Apele Române. Iată ce a spus acesta:

„A fost o numire nepotrivită. Am și dispus plecarea acelui om care a fost numit. Poziția președintelui și poziția mea sunt foarte clare în privința administrației. Ne dorim o administrație în care factorul politic să aibă o influență din ce în ce mai mică, chiar punctul meu de vedere e că cine vrea să facă o carieră în funcțiile publice, nu trebuie să aibă legătură cu politica.

Toate funcțiile trebuie obținute prin concurs și aici fac o paranteză, din păcate nu am mai putut să organizăm niciun concurs pentru că în trecerea de la starea de urgență la starea de alertă, majoritatea PSD din Parlament a blocat, prin Legea 55, toate concursurile de ocupare a locurilor din funcții publice, atât funcții publice de execuție, cât și funcții publice de conducere. Angajamentul nostru ferm e pe o administrație bazată pe competență, meritocrație și selectarea funcționarilor pe bază de concurs în condiții transparente.“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel