Opțiunea de self-drive de la Tesla este testată pe un copil. Cât de eficiente sunt mașinile în a opri la timp

Fotografie de la Roberto Nickson, Pexels
Fotografie de la Roberto Nickson, Pexels

O Tesla a fost testată pentru opțiunea self-drive pe un copil.

Carmine Cupani a vrut să stabilească un nou record, așa că i-a cerut fiului său să stea în fața Teslei sale în timp ce aceasta trecea în viteză printr-o parcare. Locuitorul din Carolina de Nord și-a propus să respingă un videoclip larg răspândit cu o Tesla cu software-ul beta al companiei pentru opțiunea de self-service, care permite mașinii să vireze, să frâneze și să accelereze, dar necesită un șofer uman atent, pregătit să ia volanul, în timp ce acționa asupra unui manechin de măsura unui copil, scrie CNN.

Dan O'Dowd, CEO al companiei de software care a publicat videoclipul la începutul acestei luni, consideră că National Highway Traffic Safety Administration ar trebui să interzică „conducerea autonomă completă” până când CEO-ul Tesla, Elon Musk, „demonstrează că mașina nu va trece peste copiii”. Carmine Cupani a vrut să clarifice recordul. Așa că i-a cerut fiului său să stea în calea Teslei sale în timp ce aceasta trecea în viteză printr-o parcare.

Tesla a fost pusă pe mod conducere automată și direcționată spre copil

Cupani a filmat testul de „conducere autonomă completă” într-o parcare. Fiul său a stat aproape de capătul unui culoar ținând în mână un smartphone pentru a filma testul. Cupani a accelerat Tesla din partea cealaltă a lotului și a pornit „conducerea autonomă completă”, ajungând la aproape 50 de kilometri pe oră. Tesla a frânat constant și s-a oprit complet -- cu mult înaintea fiului său.

Cupani a făcut un alt test cu fiul său pe o stradă folosind Autopilot, cel mai rudimentar software Tesla de asistență la șofer și a constatat că s-a oprit și pentru fiul său. „Acest tip Dan, spune că este un expert în asta”, a spus Cupani. „Ei bine, sunt un expert în automobile, tehnologie viitoare, instructor de conducere profesionist.”

Cupani se numără printre numeroșii susținători Tesla care au contestat videoclipul lui O'Dowd și și-au propus să-și creeze propriile teste. Unii le-au cerut copiilor să ajute. Alții construiau manechine de casă sau foloseau păpuși gonflabile.

Elon Musk a anunțat că va cumpăra un club de fotbal. Ce a spus apoi

Elon Musk, cea mai bogată persoană din lume, a scris miercuri pe Twitter că glumea atunci când a spus că va cumpăra clubul englez de fotbal Manchester United Plc, scrie Reuters.

"Nu, aceasta este o glumă de lungă durată pe Twitter. Nu cumpăr nicio echipă sportivă.", a spus Musk, întrebat de un utilizator dacă a vrut serios să cumpere clubul.

Cu aproximativ patru ore mai devreme, Musk a postat pe Twitter: "De asemenea, cumpăr Manchester United, cu plăcere", ca răspuns la propriul său tweet în care afirma: "Pentru a fi clar, susțin jumătatea stângă a Partidului Republican și jumătatea dreaptă a Partidului Democrat!".

Unii fani lui Manchester United, nemulțumiți de averea în scădere a clubului în ultimul timp, l-au îndemnat anterior pe Musk pe Twitter să ia în considerare cumpărarea clubului.

Noul tweet controversat vine în timp ce Musk încearcă să renunțe la un acord de 44 de miliarde de dolari pentru cumpărarea Twitter, la numai patru luni după ce a anunțat pe platformă că va cumpăra compania de social media. Musk are o istorie de a fi neconvențional și a postat tweet-uri neobișnuite, ceea ce face dificil uneori să îți dai seama când este serios sau când glumește. Citește mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel