Oprescu, despre dușmani: Nu au condus în viața lor nicio roabă

sorin_oprescu
sorin_oprescu
Invitatul lui Victor Ciutacu, la Romania TV, duminică seară, a fost Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, care a vorbit despre proiectele pe care vrea să le ducă la un bun sfârșit în București, dar și despre un scandal mai vechi lansat de mai multe ONG-uri.
"Mi-ar face plăcere să rămân în amintirea bucureştenilor drept un om care a promis şi a făcut, nici nu mai contează greutăţile astea. Este vorba de proiectul de la Mihai Bravu, cele două poduri paralele între Bravu şi Văcăreşti, trecerea sub nivel la Olteniţei şi mersul către partea de sud, către Șoseaua Berceni şi strada Turnu Măgurele", a spus Primarul general.
De asemenea, Sorin Oprescu a vorbit și despre Nicușor Dan, preşedintele Asociaţiei Salvaţi Bucureştiul, care a declarat că primarul general a demolat mai multe clădiri în mod ilegal, printre care și Hala Matache. Întrebat de Victor Ciutacu ce părere are despre Nicușor Dan, Sorin Oprescu a spus:"S-a inventat singur Nicuşor Dan. Oamenii care nu respectă adevărul se inventează singuri, din dorinţa de a deveni lideri, sunt vanităţile unor oameni care nu au condus în viaţa lor nici măcar o roabă. Apartenenţa lui a fost politică, ea se şi concretizează, ţara asta a învăţat în atâţia ani, poate e şi blestemată, promisiunea politică niciodată nu s-a concretizat, pentru că a existat întotdeauna un sac mare de promisiuni, pe care în 2008, prin voinţa cetăţenilor, l-am luat în spate
Tot ce vedeţi aici are toate aprobările posibile, nu puteaţi să credeţi că eu puteam să dau un exemplu să dărâm vreo casă monument istoric, chiar dacă era degradată, fără să am toate permisiunile necesare", a spus Sorin Oprescu la Romania TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel